Pages

Thursday, February 7, 2013

Un comisar-sef de la DGA si-a deconspirat propria sotie

La un taranus abia venit in capitala, frustrat ca ii canta greierele in crapatura calcaiului, inteleg si tolerez intr-o masura anume greselile copilaresti. Insa nu si cand vine vorba de profesionisti, de somitati sau experti ai anticoruptiei romanesti.

Probabil invidios pe gafa colosala de la Doi s'un Sfert , un comisar-sef de la DGA, Directia Generala Anticoruptie, si-a deconspirat sotia, ce lucreaza in temutul serviciu secret al MAI-ului, si anume DGIPI (recent redenumit DIPI, fosta Doi s'un Sfert). Pun doua capturi (cenzurate) din declaratia de avere a dansului:


Am link-ul catre declaratia de avere, insa prefer sa nu-l pun aici pentru ca saraca femeie n-are nicio vina pentru superficialitatea sotului in decizii. Chiar ma intreb ce varsta o avea domnul comisar-sef din DGA... De obicei astfel de greseli sunt asociate in minister celor ce au o varsta prea frageda pentru gradele umflate cu pompa la exceptional, ce uneori pot conduce la decizii puerile, oarecum delirante, din moment ce urmatorul grad care se inghesuie sa-i fie tiparit in legitimatia de serviciu este cel de general (chestor).

Ma astept iarasi sa ma muste vreun angajat "acoperit" al DGA-ului sau "vreunul care se simte", cum ca am calomniat pe cineva, ca mai nou asa ameninta in MAI domnii ofiteri cand sunt "descoperiti". Tot ceea ce am prezentat mai sus, in articolele precedente sau o sa scriu in viitor, reprezinta opinii strict personale, din perspectiva unui cetatean de rand care expune doar informatii publice de pe site-urile autoritatilor publice si alte surse publice.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Nota:
- tot ce am scris mai sus reprezinta propriile opinii (deci nu acuzatii);
- consider ca subiectul articolelor este de interes public pentru comunitate;
- respect punctele de vedere ale tuturor partilor implicate (daca aveti ceva de comentat, va rog!);
- bineinteles ca orice persoana este considerata nevinovata pana la stabilirea vinovatiei sale printr-o hotarare penala definitiva;
- toate persoanele la care s-a facut referire in articole sunt invitate sa-si prezinte pozitiile/opiniile si le asigur dreptul la replica;
- obtinerea informatiilor s-a facut deschis si transparent (din surse publice ce includ link-uri catre publicatii, website-uri ale autoritatilor, etc).